Varumärken:
10
10
 
MagicFilter
Olympus
   
10
Kategorier:
 
10
GBP USD

Auktioner

 


Begagnat

Varorna som visas här (under strecket) säljs av privatpersoner - inte av Wet Accessories! Vi tillhandahåller en annonsplats som en service till kunder och vänner, men är inte på något sätt inblandade i försäljningen. Är du intresserad av något ska du kontakta respektive säljare.

Att annonsera här kan vara ett alternativ till att annonsera någon annanstans, men framförallt tror vi det kan vara ett bra komplement. Vi länkar gärna till din annons eller auktion på någon annan sajt. På vår sajt kan dina saker synas ett tag och vänta på rätt köpare. På Tradera (eller liknande) kan du snabbare nå en större kundkrets. Vi tror det kan vara bra för dig att kombinera alternativen.

Har nyligen blivit kontaktade av Tradera ang. att jag (Anders) länkat till denna sida i annonser på Tradera - det tyckte de inte om. Om ni lägger upp en annons på Tradera, Blocket eller annanstans och samtidigt vill exponera varan här måste ni ta reda på vilka regler som gäller. Wet Accessories har inga problem med länkar - varken hit eller dit.

Om du vill annonsera här är det bara att skicka ett mejl till oss med:

  • Namn/adress/telefonnummer till dig
  • Bild på det du vill sälja som skall vara exakt 400 pixlar bred och normal höjd
  • Beskrivning av vad du säljer, hur man betalar, hur man kontaktar dig....

Wet Accessories tar sig rätten att helt godtyckligt neka annonsering.

Vi är inte alltid så snabba. Det kan ta några dagar att lägga upp, ändra eller ta bort annonsen.

Undrar du något?

Vi anstränger oss för att svaren på alla dina frågor ska finnas på sajten. Faktum är att svaren på 90% av frågorna vi får står på en av följande sidor:

Börja med att titta där!

Hittar du inte svaren där, eller om något inte verkar stämma, är du naturligtvis välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Go To Wet Accessories Home
 
 

Informationen på denna sida är korrekt så vitt vi vet. Mått och specifikationer är tillverkarens uppgifter.

Om något är oklart eller felaktigt ber vi dig kontakta oss.

 
 
Copyright © 2004 - 2012 Wet Accessories
"no" design by Optimatika